Welkom op mijn pagina.

 

Als kind was ik al geïnteresseerd in dieren en natuur. Later heb ik diverse jaren gewerkt als lid van het beheerdersteam van Dierentehuis Zeist e.o. en als dierenarts-assistente. Daarnaast vang ik in mijn vrije uren terminale dieren en flessenkittens op indien nodig. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan met dieren en heb hun gedrag leren kennen. Het verzorgen van hen is een van mijn grootste passies.

Voor een paar jaar terug is hier fotografie bij gekomen. Ik ben begonnen met natuurfotografie. De liefde voor honden en katten bleef echter kriebelen en als snel ben ik honden en katten  gaan fotograferen bij mijn oude werkgever Dierentehuis Zeist. Mijn doel hierbij is het dier fotograferen zoals hij is.

 

In november 2014 ben ik verkozen tot Natuurfotograaf van jaar van de provincie Utrecht en in december 2015 heb ik de Frans Lanting Award gewonnen. Daarnaast heb ik diverse publicaties op mijn naam staan.

 

Sinds november 2016 ben ik full-time professioneel stockfotograaf en worden mijn foto's verkocht via diverse sites en agentschappen.

 

Mocht je vragen hebben dan ben ik te bereiken op: elles_rijsdijk@hotmail.com