Studio Shoot op locatie

Een fotoshoot met de mobiele studio kost 75,- Euro voor de eerste 5 foto's. Hierna wordt het 5 foto's voor 50,- euro. De benzine kosten zijn 0,20 per km. Het aantal dieren dat u thuis heeft, maakt niet uit. U kunt kiezen welke achtergrond u wilt hebben voor de foto's. 

 

De shoot duurt ongeveer 1,5 uur, daarnaast komt er nog een half uur voor en een half uur na de shoot bij voor het op- en afbouwen van de studio. Daarnaast heb ik een salon- of eettafel nodig en de ruimte om de flitsers en achtergrond kwijt te kunnen.

 

U krijgt na afloop 5 digitale foto's op groot formaat. Deze foto's zijn enkel voor eigen gebruik. Facebook versies kunt u opvragen en worden gratis verstrekt. 

 

De foto's worden verstuurd via WeTransfer in verband met de grootte van de bestanden binnen 7 dagen na de shoot.

 

U kunt kiezen uit diverse achtergronden en kleuren:

wit / zwart / blauw / turquoise / paars / lavendel / oranje / zand / grijs

 

Daarnaast heb ik eveneens diverse achtergronden met print en diverse props, een selectie hiervan staat hieronder.


Daarnaast kunt u kiezen uit onder andere onderstaande props tijdens de fotosessie:

 

Algemene Voorwaarden:

 

Tijdens de shoot maak ik veel foto's. De definitieve keuze van de foto's ligt bij mij als fotograaf, wel kunnen wij aan het eind van de shoot samen doorlopen welke foto's uw voorkeur hebben. Hier houd ik uiteraard rekening mee. 
Wanneer ondanks al onze inspanningen uw dier een slechte dag heeft bent u in ieder geval de reiskosten en 25 euro verschuldigd aan onkosten. De foto's die enigszins gelukt zijn ontvangt u dan alsnog.
De foto's zijn alleen voor eigen gebruik. Zie ook het auteursrecht. U koopt dit recht niet af. Wanneer u ze op facebook wilt plaatsen, maak ik speciale versies (verkleind en met copyrightteken) voor u. Wilt u ze op een andere wijze openbaar maken, overlegt u dit dan vooraf met mij.
U kunt de shoot achteraf op factuur voldoen of contant na de shoot met factuur achteraf.
Dieren hebben geen portretrecht ik behoud mij dus het recht voor om de door mij gemaakte foto's te gebruiken voor commerciele doeleinden en / of publicaties. Door mij in te huren verleent u hier automatisch toestemming voor. Dit geldt uiteraard enkel voor dieren en niet voor mensen. Foto's van uzelf of uw kinderen worden enkel met uw toestemming gebruikt.
Mocht u nog vragen hebben over de voorwaarden dan hoor ik het graag, ik ga er vanuit dat we er samen uit kunnen komen.