Studio Shoot

Een fotoshoot met diverse achtergronden en spulletjes kost 50,- Euro voor 5 foto's. Het aantal dieren dat u meeneemt maakt niet uit. De ervaring leert dat 2 achtergronden tot 3 maximaal is. Kijkt u dus goed bij de voorbeelden welke achtergronden u mooi vindt dan zet ik de eerste vast klaar.

 

De shoot duurt 1,5 tot 2 uur. Dit ligt eraan hoe het loopt, is uw dier snel op zijn gemak, welke attributen gebruiken we etc. De dieren hebben tussendoor ook even behoefte om een paar minuten niet te poseren. Hier neem ik uiteraard de tijd voor. Het is hierdoor niet goed te zeggen hoe lang de shoot gaat duren. De meeste honden en baasjes zijn echter na 1,5 uur wel moe. Het belangrijkste is naast dat we hele mooie foto's van uw dier maken dat uw dier het ook naar zijn of haar zin heeft. 

 

U krijgt na afloop 5 digitale foto's op groot formaat. Deze foto's zijn enkel voor eigen gebruik. Facebook versies kunt u opvragen en worden gratis verstrekt. 

 

De foto's worden verstuurd via WeTransfer in verband met de grootte van de bestanden binnen 7 dagen na de shoot.

 

Het gebeurd niet vaak maar mocht uw dier het onverhoopt te spannend vinden en kunnen wij geen goede foto's maken, dan zijn er geen kosten verschuldigd. 

 

U kunt kiezen uit diverse achtergronden en kleuren:

wit / zwart / blauw / turquoise / paars / lavendel / oranje / zand / grijs

 

Daarnaast heb ik eveneens diverse achtergronden met print en diverse props, een selectie hiervan staat hieronder.


Daarnaast kunt u kiezen uit onder andere onderstaande props tijdens de fotosessie:

 

Algemene Voorwaarden:

 

Tijdens de shoot maak ik veel foto's. De definitieve keuze van de foto's ligt bij mij als fotograaf, wel kunnen wij aan het eind van de shoot samen doorlopen welke foto's uw voorkeur hebben. Hier houd ik uiteraard rekening mee. 
De foto's zijn alleen voor eigen gebruik. Zie ook het auteursrecht. U koopt dit recht niet af. Wanneer u ze op facebook wilt plaatsen, maak ik speciale versies (verkleind en met copyrightteken) voor u. Wilt u ze op een andere wijze openbaar maken, overlegt u dit dan vooraf met mij.
U kunt de shoot achteraf op factuur voldoen of contant na de shoot met factuur achteraf.
Dieren hebben geen portretrecht ik behoud mij dus het recht voor om de door mij gemaakte foto's te gebruiken voor commerciele doeleinden en / of publicaties. Door mij in te huren verleent u hier automatisch toestemming voor. Dit geldt uiteraard enkel voor dieren en niet voor mensen. Foto's van uzelf of uw kinderen worden enkel met uw toestemming gebruikt.
Mocht u nog vragen hebben over de voorwaarden dan hoor ik het graag, ik ga er vanuit dat we er samen uit kunnen komen.